Schoolteam

Oudervereniging

 

Leerlingenraad

Klasafgevaardigden

Oudervereniging

Leden van de oudervereniging


Marie Van Nuffel

Voorzitter

  angelusoudercomite@gmail.com 

Marie-Sophie de Neve

Penningmeester

  angelusoudercomite@gmail.com

Nicolas Stockbroeckx

Communicatie/IT - opvolging werken

  angelusoudercomite@gmail.com

 
De oudervereniging heeft 3 functies


1. Praktische steun:
Die bestaat uit het bedenken en organiseren van allerlei activiteiten voor of met de kinderen, of een handje helpen bij activiteiten die door de school georganiseerd worden. Denk maar aan het kippenfeest (hopelijk terug in september 2021!), het schoolfeest, de kerstmarkt, het verhuizen naar de nieuwbouw binnenkort, klusjesdagen, etc

2. Financiële steun:
Niet elke activiteit of alle materiaal kan bekostigd worden door de financiën die de school krijgt. Daarom springt het oudercomité ook financieel bij waar nodig en na overleg (bv. het sponsoren van de ski- en zeeklassen, hulp aan de Sint, enz). Voor die financiële steun organiseert het oudercomité regelmatig acties zoals de verkoop van drank en eten op schoolevenementen of de verkoop van pannenkoeken en wafels rond Maria Lichtmis (dit jaar niet, omwille van de pandemie).

3. Participatie:
Behalve bovenstaande is het oudercomité ook een forum voor inspraak en participatie in het schoolbeleid. Het vertegenwoordigt de ouders als groep bij de school. Iedereen kan zijn mening geven of een vraag stellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samengevat:
het oudercomité wil een brug vormen tussen ouders en de school, om samen, op een positieve manier, bij te dragen tot de goede werking van de school.
Aarzel zeker niet hen te contacteren indien er vragen of suggesties zijn.

De ouderwerking in het Angelusinstituut kent een traditie van wederzijds vertrouwen en respect tussen ouders, directie en leerkrachten.
Laten we hier constructief aan verder bouwen.

 

Bezoekers

2.png1.png1.png4.png5.png2.png
Vandaag107
Gisteren136
Deze week691
Deze maand1629
Totaal211452

Wie is er online?

1
Online

vrijdag 12 augustus 2022